Skip to main content

Lämmitys­järjestelmät ja lämpöpumput Pirkanmaan koteihin ja kiinteistöihin

LVI-Haapaniemi Oy
Lempäälä-Tampere

Asennamme lämmityksen laadukkainta tekniikkaa Tampereen seudun koteihin ja kiinteistöihin. Energiatehokas lämmitysmuoto pienentää lämmityskustannuksia ja lisää asumismukavuutta.

Patterijärjestelmät

Vanha patterijärjestelmä ei toimi tasapainoisesti, eikä järjestelmä ole enää energiatehokas. Vanhat patteriputket ovat myös vesivahinkoriski. Kohteesta ja vanhasta järjestelmästä riippuen remontin voi toteuttaa monella eri tavalla:

 • Saneerataan koko putkisto sekä venttiilit ja patterit.
 • Saneerataan koko putkisto sekä venttiilit. Jätetään vanhat patterit.
 • Vaihdetaan pelkät patteriventtiilit.

Kartoituskäynnillä kartoitetaan saneerauksen laajuus ja räätälöidään juuri sinulle sopiva remontti.

Uusi järjestelmä asennetaan asiakkaan kanssa sovittuja reittejä käyttäen. Putket voidaan myös vaihtoehtoisesti koteloida tai asentaa valmiiseen koteloon. Vanhan putkiston näkyvät osat puretaan, tulpataan ja peitetään.

Pirkanmaan parhaat lämpöpumput asennettuna

Lämpöpumput toimitetaan ja asennetaan kaikenkokoisiin työkohteisiin Pirkanmaan alueella.

 • Ilmavesi-lämpöpumppu
 • Maalämpöpumppu
 • Ilmalämpöpumppu
 • Poistoilmalämpöpumppu

Myymme ja asennamme kaiken merkkisiä lämpöpumppuja. Suunnittelemme asiakkaan kanssa kiinteistökohtaisesti, mikä lämpöpumppu on paras ratkaisu uudeksi lämmitysjärjestelmäksi tai vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Lämpöpumpun valintaan vaikuttavat mm

 • Kiinteistön koko
 • Vanha lämmitysjärjestelmä
 • Vaadittavat ominaisuudet
 • Lämpöpumpun hinta
 • Kustannustehokkuus

Jäspi ilma-vesilämpöpumppu remontoitavassa talossa

Ilma-vesilämpöpumppu sopii sekä uuteen rakennuskohteeseen sekä saneerauskohteeseen ensisijaiseksi lämmönlähteeksi. Jäspin ilma-vesilämpöpumpussa on paljon tehoa hyvällä hyötysuhteella. (ks https://jaspi.fi/ilma-vesilampopumput/)

Olemme valtuutettu Jäspi-lämpöpumppujen jälleenmyyjä.

Pyydä meidät maksuttomalle katselmukselle. Suunnitellaan yhdessä oikea lämpöpumppuratkaisu kiinteistösi tarpeisiin! Soita 044 202 6818 tai jätä meille viesti!

Tilaa maksuton katselmus

Uponor KOTI -lämmitysremontti vaihe vaiheelta –
näin helppoa se on

1

Yhteydenottosi jälkeen sovimme maksuttoman kartoituksen.

2

Annamme tarkan ja yksilöllisen tarjouksen.

3

Tarjouksen hyväksyttyäsi saat kirjallisen sopimuksen.

4

Asennus toteutetaan sovittuna aikana.

5

Remontin jälkeen katselmuksessa kerrataan vielä tehty työ ja annetaan tarkka opastus.

Uponor KOTI -lämmitysremontilla tasaista lämpöä tai viilennystä

Lämmitysremontilla päivität kotisi lämmityksen ja saat tuntuvia säästöjä. Lämmitysremontti kattaa patteriverkoston uusimisen tai vesikietoisen lattialämmityksen uudistamisen.

Lattialämmitysjärjestelmän huollot ja päivitykset kuuluvat myös tarjontaamme.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on miellyttävä lämmitysmuoto, sillä lämpö on vedotonta ja tasaista. Lämpimällä lattialla on mukava kulkea ja olla myös paljain jaloin. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla lattialämmityksellä voidaan estää myös esimerkiksi ikkunoista tulevaa vetoa. Kesäisin vesikiertoista lattialämmitysputkistoa voidaan käyttää energia- ja kustannustehokkaasti viilennykseen, kun lattiaviilennys on otettu huomioon jo talon suunnitteluvaiheessa. Lattia ei tunnu kylmältä eikä vedon tunnetta tule. Huonetermostaattien avulla haluttu lämpötila voidaan määritellä huonekohtaisesti.

Lattiaviilennyksessä hyödynnetään samaa putkistoa, jakotukkeja ja säätölaitteistoa kuin lattialämmityksessä, joten viilennyksen lisääminen ei tuo suuria lisäkustannuksia.

Lattialämmitysjärjestelmä on huomaamaton, eikä sitä tarvitse ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, koska järjestelmä jää piiloon lattiarakenteiden alle. Järjestelmä takaa vapauden myös ikkunakorkeuden suunnittelun ja lämpöpattereiden suhteen. Lattialämmityksen etuja on paljon, joten ei ole ihme, että lattialämmitys on selvästi suosituin uudisrakentamisen lämmönjakelumuoto, mutta sopii mainiosti myös saneerauskohteisiin.

Kysy meiltä myös lattialämmityksen tasapainotukset, huollot ja päivitykset.

Kysy meiltä lisää lattialämmityksestä

Öljylämmitys

Öljylämmityksen vaihto esimerkiksi ilmavesilämpöpumppuun kannattaa aina. Säästö lämmityskuluissa on huomattava ja uudella ilmavesilämpöpumpulla lämmittäminen on ekologista. Ilmavesilämpöpumppu takaa lämmityksen tasapainoisen, energiatehokkaan ja vaivattoman toiminnan.

Toteutamme lämmitysmuodon vaihdon ”avaimet käteen”-periaatteella ja ohjeistamme asiakkaan uuden lämpöpumpun käyttöön perusteellisesti.

Mikäli harkitset öljylämmityksestä luopumista, valtio antaa tukea niin kauan kun varoja siihen on.

Kysy meiltä, niin autamme.

Ota meihin yhteyttäLisää tietoa tuesta täältä

Uponor KOTI -patteriverkostoremontti säästää energiaa ja laskee asumiskustannuksia