Skip to main content

Putkiremontti ja linjasaneeraus takuutyönä laatutuottein

LVI-Haapaniemi Oy
Lempäälä-Tampere

Putkiremontti tai linjasaneeraus toteutetaan kohteen mukaan, räätälöitynä ja kilpailukykyiseen hintaan. Putkiremontit suoritetaan omakotitaloihin, linjasaneeraukset rivi- ja kerrostaloihin, toimitiloihin ja hallikiinteistöihin kokonaisurakointina alusta loppuun. Toimimme koko Pirkanmaan alueella.

Putkiremontin ja linjasaneerauksen suunnittelu

Putkiremontin ja linjasaneerauksen suunnittelu aloitetaan maksuttomalla katselmuksella tilaajan työkohteessa. Katselmuksen suorittaa aina LVI-alan ammattilainen, joka toimii projektin vastuuhenkilönä, urakoitsijana ja on myös mukana lopputarkastuksessa. Näin putkiremontti ja linjasaneeraus toteutuu asiakkaan kanssa sovitulla tavalla ja aikataulussa, eivätkä suunnitelmat muutu matkan varrella.

Putkiremontissa ja linjasaneerauksessa käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja ja työtapoja. Olemme luotettava Uponor KOTI -urakoitsija. LVI-tarvikkeiden ja materiaalien saatavuus on nopeaa.

Työkohde pidetään koko remontin ajan siistinä, ja häiriö asumiseen minimoidaan. Me hoidamme myös työstä aiheutuvan jätteen kierrätykseen. Huolehdimme putkiremontin kaikki vaiheet. Näin voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.

​Asentajamme ovat toteuttaneet lukuisia, erilaisia putkiremontteja, täten pystymme minimoimaan asumishaitat remontin aikana. Pidämme huolen pölynhallinnasta, ja teemme tarvittavat suojaukset aina remontin alussa.

Pientalokohteiden remontista laskutetaan vasta lopputarkastuksen ja hyväksynnän jälkeen!

Putkiremontin hinta

Putkiremontissa edetään aina suunnitelmallisesti ja sopimusten mukaan. Putkiremontin hintaan vaikuttavat monet asiat:

 • Kohteen nykytilanne
 • Neliöiden määrä
 • Putkiremontin laajuus
 • LVI-kalusteiden ja -tarvikkeiden määrä ja hintataso
 • Mahdolliset oheistyöt, kuten kirvesmies-, ilmanvaihto- tai sähkötyöt
 • Vesipisteiden määrä
 • Väliseinien materiaali, sekä toteutettavat putkitusreitit

Hyödynnä maksutonta kartoituskäyntiä! Näin asiat selviävät, eikä mikään jää arvailujen varaan.

Pirkanmaan asiakasystävällisin putkiremontti sinulle räätälöitynä, kilpailukykyiseen hintaan!

Huomioithan että ​mikäli olet myymässä asuntoa, kannattaa putkiston kunto kartoittaa huolella vastuukysymyksien takia.

Omakotitalojen putkiremontti

Omakotitalojen putkiremontti voi pitää sisällään niin käyttövesiremontit kuin lämpöverkkoremontit eli patteriverkostoremontit.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti kestää keskimäärin 2–5 päivää. Vesikatko kestää yleensä vain yhden työpäivän ajan. Vanhan putkiston näkyvät osat puretaan ja tulpataan sekä vanhat kannakkeet ja reiät poistetaan ja peitetään.

Uudet putket asennetaan pintaan asiakkaan kanssa sovittuihin paikkoihin. ​Uusi putkisto toteutetaan pinta-asennuksena, joka on turvallinen ratkaisu ja tulevaisuudessa mahdolliset vuodot näkyvät ennen kuin ne pääsevät vaurioittamaan talon rakenteita.

Putket voidaan myös vaihtoehtoisesti koteloida, tai asentaa valmiiseen koteloon. Putkia ja liittimiä on saatavana myös valkoisen lisäksi esimerkiksi kromin värisenä.

Mikäli olet suunnitellut esimerkiksi kylpyhuoneremonttia, kannattaa se toteuttaa samaan aikaan putkiremontin kanssa. Tällöin säästät selvästi kuluissa. Kauttamme saat tilattua myös muut kodin remontit.

Remontista laskutetaan vasta, kun uusi järjestelmä on käyttöönotettu, koeponnistettu, sekä asiakas on hyväksynyt remontin kokonaisuudessaan valmiiksi.

Meiltä saat asennetusta kokonaisuudesta Uponor-järjestelmätodistuksen, jolla todistetaan, että remontissanne on käytetty parhaita materiaaleja. Mikäli talonne käyttövesiputkisto ovat noin 25 vuotta vanhat, tai teillä on ilmennyt huolta putkiston kunnosta, tilaa meidät kartoittamaan mahdollista remontintarvetta.

​Kokenut putkiremonttien asentajaporukkamme osaa varautua yllättävimpiinkin putkiremonttien haasteisiin.

Pyydä meiltä tarjous omakotitalon putkiremontista

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontissa uusi patteriverkosto säädetään tarkasti, tämä takaa kiinteistön energiatehokkaan lämmityksen. ​Vanhoilla putkilla, venttiileillä ja pattereilla saada läheskään yhtä hyvää lämmityshyötysuhdetta kuin uusilla putkilla, ja remontti tuo säästöä energiankulutuksessa. Vanha putkisto on myös vuotoriski.

​Patteriverkosto ja lämpöjohtoremontti voidaan toteuttaa eri laajuuksilla:

 1. Koko järjestelmän uusiminen: putket, patterit ja venttiilit
 2. Putkien ja venttiilien uusiminen
 3. Venttiilien uusiminen

Patteriverkostoremontit räätälöidään juuri kohteenne tarpeiden mukaisesti. Patteriverkostoremontti lisää myös asumismukavauutta sekä kiinteistösi myyntiarvoa.

Lämpöverkkoremontti voidaan toteuttaa myös talvella, jolloin kohteeseen tuodaan sähköpattereita takaamaan riittävä sisälämpötila.

Mikäli taloonne on asennettu esimerkiksi vanhan öljykattilan tilalle uusi matalaenerginen lämpöpumppu, saatte maksimaalisen hyödyn irti korvaamalla vanhan patteriverkostonne uudella.

Remontista laskutetaan vasta, kun uusi järjestelmä on käyttöönotettu, koeponnistettu, sekä asiakas on hyväksynyt remontin kokonaisuudessaan valmiiksi.

Linjasaneeraus taloyhtiöiden tarpeisiin

Linjasaneeraus nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta.

Linjasaneerauksella minimoitte vesivahinkoriskit. Linjasaneerauksessa on useita erityistarpeita, joita on otettava huomioon.

 • Linjasaneerauksen suunnittelu yhteistyössä taloyhtiön kanssa.
 • Kustannuslaskelmat.
 • Linjasaneerauksesta tiedottaminen.
 • Linjasaneerauksen eteneminen ja aikataulutus.
 • Linjasaneerauksen toteuttamistapa.

​Linjasaneerauskohteeseen nimetään aina asennuksista vastaava henkilö, joka vastaa tiedotuksesta, toteutuksista, sekä laadunvalvonnasta ja lopputarkastuksista.

​​Toteutamme linjasaneerauksien käyttövesi- ja lämmitysremontit. Lämmitysremontilla taloyhtiön lämmityksen asumiskuluihin saadaan huomattavaa säästöä, tasainen lämmitys sekä asumismukavuus.  Räätälöidyssä lämmitysremontissa voidaan uusia vain putket ja venttiilit, tai vain venttiilit, aina tarpeen mukaan.

Linjasaneeraus on urakkana iso, jolloin suunnittelutyön ja yhteistyön osuus korostuvat. Huomioimme tilaajan toiveet. Teemme tiivistä yhteistyötä monien eri alan urakoitsijoiden kanssa. Olemme kokenut ja luotettava LVI-urakoitsija nuorekkaalla ja energisellä työskentelyllä. Teemme sen mitä lupaamme!

Ota yhteyttä linjasaneerauksen ammattilaisiin!

Tilaa meiltä ilmainen kartoitus linjasaneerauksesta

Lempäälän vanhainkodin saneeraus

Käyttövesiputkiremontti harkinnassa? Katso vinkit videolta