Skip to main content

Putkiremontti Valkeakoski

LVI-Haapaniemi Oy

Putkiremontit Valkeakoskella, valitse kumppaniksi LVI-Haapaniemi Oy. Putkiremontit toteutetaan asiakasystävällisesti, vahvalla osaamisella ja ammattitaidolla. LVI-Haapaniemi Oy on paikallinen Uponor KOTI -kumppani ja luotettava LVI-asennusyritys. Toteutamme vaativimmankin putkiremontin kokonaisurakoinnin aikataulussa ja sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä ammattilainen kartoittamaan putkiremontin tilanne remonttikohteessasi.

Hyödynnä ilmainen katselmus putkiremontista

Ilmainen katselmus mahdollistaa tarkan arvion putkiremontista. Katselmuksessa käydään läpi putkiston vesikalusteiden ja vesipisteiden kunto yhdessä asiakkaan kanssa. Näin saadaan arvio myös siitä, pitääkö vanhat kalusteet tai vesipisteet uusia.

Putkiremonttikohteeseen tutustumisen jälkeen on helpompi suunnitella paras remonttiratkaisu. Putkiremontin katselmuksen suorittaa aina LVI-alan ammattilainen, joka toimii projektin vastuuhenkilönä, urakoitsijana ja on myös mukana lopputarkastuksessa.

Tilaa katselmus

Putkiremontit moniin kohteisiin

Toteutamme putkiremontteja moniin erilaisiin kohteisiin urakka- tai tuntityönä. Huolehdimme putkiremontin kaikki vaiheet itse, myös siivouksen sekä purkujätteen kierrätyksen. Teemme yhteistyötä monen eri tavarantoimittajan kanssa. Pystymme toimittamaan LVI-tuotteet ja tarvikkeet Valkeakosken työkohteisiin suoraan tukusta.

Pientalokohteissa remontista laskutetaan vasta sen valmistuttua, asiakkaan hyväksynnän jälkeen. Saat meiltä Uponor-järjestelmätodistuksen, josta ilmenee, että kohteessanne on käytetty vain parhaita materiaaleja.

Putkiremontin suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme putkiremontit Valkeakosken seudun omakotitaloihin, liiketiloihin, rivi- ja kerrostaloihin sekä hallikiinteistöihin aina laatutakuulla, aikataulussa ja sopimusten mukaan.

Hyvin suunniteltu putkiremontti on puoliksi tehty. Kokemus on osoittanut, että hyvä suunnittelu on aina kannattavaa; putkiremontti toteutuu aikataulussa, eikä yllättäviä ongelmia pääse syntymään projektin aikana.

Pyydä reilu tarjous putkiremontista